TIEDOTE CMF-YHDISTYKSEN TALOUDELLISESTA TILANTEESTA 7.5.2023

TIEDOTE CMF-YHDISTYKSEN TALOUDELLISESTA TILANTEESTA 7.5.2023

Tilikauden 2022 tilinpäätös on valmistunut 14.4.2023 ja toiminnantarkastuskertomus 17.4.2023.

Nykyinen hallitus on saanut tilinpäätöksen tiedoksi 3.5.2023. Nykyinen hallitus ei ole vielä 7.5.2023 ole pystynyt tarkistamaan tilinpäätöksen oikeellisuutta, koska kaikkea tositeaineistoa ei ole vielä saatu.

 

Tilinpäätöksen tuloslaskelma näyttää noin 5100€ tappiota tilikaudelle 2022. Tästä johtuen yhdistyksen kassatilanne on huono ja viimeisiä viimevuotisia kuluja on jouduttu maksamaan tämän vuoden jäsenmaksuilla.

 

Kuten jäsenistön kokouksissa on todettu, niin nykyiset tulot kilpailuista eivät riitä kattamaan niistä aiheutuneita kuluja. Rahaa kilpailujen tappioiden maksamiseen ei kassassa enää ole. Tappiollisia kilpailuja ei voi sen vuoksi voi enää järjestää.

 

Tilanteesta huolimatta ajotapahtumat Nummen ja Kokemäen radoille järjestetään.

Hallituksen tavoitteena on myös edelleen järjestää Sulkavan ja Kisarannan ajelut vähintään SML Racing for fun tapahtumina.

 

Kutsumme jäsenistön uuteen vuosikokoukseen kunhan tilinpäätös saadaan varmennettua tai viimeistään syyskokouksessa käsitellään asia.

 

Tänä kesänä olisi erittäin tärkeää että varsinkin Sulkavan ja Kisarannan tapahtumiin osallistuisi mahdollisimman paljon kuskeja, jotta saisimme kassaan lisää rahaa ensi kautta ajatellen.

 

Hyvää ajokautta kaikille kuskeille! Yllä olevista asioista saa tulla varikolla keskustelemaan tai vaikka soittaakin.

 

Vesa Koskela, hallituksen jäsen ( rahastonhoitaja tilinpäätöksen osalta )